Kategorier
Sundhed

Træn hjemmefra

Vi kender det alle: Ønsket om den tonede flotte krop, men hvordan får man den lige? Det kan især være svært at få en god træningsrutine, hvis man også passe familie, venner og job. For hvornår er tiden lige til at trække i tøjet, tage ned til træningscenteret, træne og så smutte hjem igen, hvor de huslige pligter venter? Det skal dog ikke lade dig slå ud, træning har en positiv indflydelse på vores krop og sind, så her er nogle træningsøvelser, der kan laves fra hjemmet.

Træningsøvelser fra sofaen:

Ja det er sandt, du kan træne fra sofaen, find dig en god kvalitets sofa og træn løs. Benyt øvelser som:

  • ”Incline mountain climbers”, hvor du hviler albuerne på sofaen.
  • ”Triceps dibs” med hænderne på sofaen.
  • ”Inner thigh squeeze”, hvor du tager en pude mellem lårene, spænder i maven, og lader benene svæve let over sædet.
  • ”Seated twist”, ligesom ”russian twist” men du løfter benene lidt over sædet, spænder i maven og benytter en pude i stedet for en håndvægt.

Gør du dette flere gange, vil kroppen begynde at automatisk tænke på træning, når du sætter dig til rette. På denne måde kan du indfører en god og sund vane.

Træningsprogrammer:

Føler du dig ikke så motiveret, som når du er nede i træningscenteret til holdtræning, eller keder du dig med de utallige mavebøjninger, kan du altid stille dig foran fjernsynet eller computeren. Se dine ynglings serier mens du udfører træningen for at associere træningen med noget positivt eller benyt dig af de allerede kendte træningsvideoer. På internettet finder du massere af træningsprogrammer, så du ikke selv behøver at finde på øvelserne. Der er træningsvideoer af alle genre og varigheder, så du kan finde den træning, der passer bedst til dig og din hverdag. Varier gerne mellem forskellige videoer, så du får udnyttet træningen bedst muligt, i stedet for at kroppen bruger muskelhukommelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.