Kategorier
Sundhed

Sommer skriger på vandsport

Sommeren er lige om hjørnet. Det betyder masser af udendørs aktiviteter og sport. Det er muligt at finde en sport til alle. Der er fodbold og tennis og alverdens vandsport. Lige nu er paddleboard rigtig populær. Specielt blandt de unge. De kan bruge flere timer på at sejle sammen og hygge sig med det. Paddleboard kan sammenlignes med surfing boards. Med paddleboards er boardet lidt længere og bredere end ved et surf board, og ved et paddleboard bruger man en padle til at komme frem. Grundet paddleboardet størrelse er det nemmere at holde balancen på, men tro ikke at det derfor er nemt heller. Det handler om at have balancen i orden.

Paddleboard er sundt for kroppen

Paddleboard er sundt for hele kroppen. Man træner hele kroppen ved denne sport. Arme og skulder ved at skulle padle, og ben og mave ved at skulle holde balancen hele tiden. Det mindste lille skvulp eller bølge kan mærkes, og er nok til at man mister balancen og falder i vandet. Det kan blive en sjov konkurrence for begyndere ”hvem falder først i vandet”. Det handler om at have det sjovt med sine venner og skabe gode minder.

Paddleboard hele året

Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Tag derfor en våddragt på og tag en tur på paddleboard ude i den smukke natur og se naturen forvandle sig fra sommer til efterår. Med en våddragt kan man holde sig selv tør, og derfor ikke blive påvirket af vandets temperatur. Tag en stille og rolig tur ned af vandet, om det så er ved stranden eller ved en badesø. Hvis du mangler udstyr til dig selv eller dit paddleboard, kan du tage ind og besøge en sportsbutik. De har det meste til vandsport. Ligeledes, hvis du vil købe dit eget board, kan du tage ind til en sportsbutik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *