Det virker måske ikke så hårdt at arbejde på et kontor. Men det kan være rigtigt hårdt at sidde ved en computerskærm dagen lang. Man kan få ondt i ryggen eller nakken. Det kan også være hårdt for øjnene at sidde foran skærmen. Det kan resultere i hovedpine. Man kan heldigvis gøre meget for at trives bedre på kontoret.

Få øjnene væk fra skærmen

Mange der arbejder på et kontor, døjer med hovedpine. Det kan blandt andet undgås, ved at du bruger mindre tid på at kigge på skærmen. Det første du kan gøre, er at begynde at skrive noter i hånden til møder eller andre arrangementer, hvor du skal huske hvad der bliver sagt.

Hvis du har svært ved at finde motivationen, til at skrive noter i hånden, kan du købe en blok i god kvalitet. Du kan også købe en god kuglepen. Man kan købe mange gode kuglepenne på nettet. Hvis du har redskaber i god kvalitet, er der større chance for at det bliver en god oplevelse at skrive noter i hånden.

Der kan også være andre grunde til hovedpine. Det kan eksempelvis være, at du ikke for drukket nok vand. Du kan huske dig selv på at drikke vand, ved at sætte en alarm på din telefon.

Undgå ondt i ryggen

Når du sidder ned i den samme stilling i en hel dag, er der ikke noget at sige til, at du får ondt i ryggen. Men du kan undgå ondt i ryggen på mange måder. Du kan eksempelvis få noget motion ind i din hverdag. Prøv om du kan overtale nogle af dine kollegaer, til at I sammen kan dyrke motion, en gang om ugen.

Du kan også få et hæve-sænke-bord. Det er rigtigt smart, fordi du kan stå op og arbejde. På den måde bliver din ryg stærkere, og du får mindre ondt.

Kategorier: Sundhed

0 Kommentarer

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *