Kategorier
Sundhed

Sådan kan du træne dine arme

Der er mange, som gerne vil træne deres arme. Dette kan være for at opnå forskellige resultater. Der er for eksempel nogen, som gerne vil få større muskler, mens andre ønsker at tone armene. Hvis du således ønsker at træne dine arme, kan du læse med her.

Her får du nemlig et par eksempler på, hvordan du kan træne dine arme på forskellig vis.

Træn armene med en vægtstang

Der er en masse udstyr, som du kan tage i brug, når du skal træne armene. Det kan for eksempel være en vægtstang. Du kan finde en masse forskellige af disse stænger på nettet. Det er således en god ide at læse yderligere om, hvilken stang der vil passe bedst til dit niveau.

Hvis du ikke har lyst til at købe en vægtstang, kan du prøve at finde alternativer. Du kan for eksempel tage i skoven og bruge en tung gren til din træning.

Træn armene med håndvægte

Du kan også bruge håndvægte, når du skal træne dine arme. Disse kan være tunge eller lette. Du bør således, ligesom med vægtstangen, finde nogle håndvægte, som passer til dig. Hvis du er ny til denne styrketræningsform, er det en god ide at starte med nogle lette vægte og lige så stille bruge tungere og tungere vægte.

Træn armene med pull-ups

Du kan også træne dine arme ved at lave pull-ups. Du kan vælge at købe noget udstyr, som du kan bruge til at lave pull-ups derhjemme. Du kan også lave dem i fitnesscenteret eller med noget offentligt træningsudstyr.

Træn armene uden udstyr

Det kan også være, at du ikke har lyst til at købe håndvægte og vægtstænger for at træne arme. Heldigvis er der en masse træningsøvelser, som du kan udføre – helt uden udstyr.

Her er er der blandt andet tale om armbøjninger. Du kan også lave diverse pilates-øvelser eller bokseøvelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *