Kategorier
Sundhed

Sådan kan du holde haveanlægget

Når du har en græsplæne, der er lidt større end det almindelige, og som ikke lige kan tages med en plæneklipper, så kan det være på tide at kigger på nogle maskinelle hjælpere.

For de fleste forbrugere kan en benzindreven plæneklipper klare trimningen af græsset, og for nogle er det også muligt at få en fuldautomatisk robot til at står for at holde plænen. Men hvis du skal holde et lidt større areal som en park, eller har et landbrug, hvor der også skal klippes græs i grøftekanterne, så kan det være pengene værd at investere i en slagleklipper.

Grøfter og kanter

En slagleklipper fås i forskellige størrelser og udgaver og kan spændes efter en traktor for at hjælpe med at holde græsset nede, når det er større arealer, det drejer sig om. Det kan især være interessant, hvis man skal holde klubbens udearealer, og det ikke lige er pæne flade områder, det drejer sig om. Her kan en slagleklipper i rabatklipper udgaven bruges til at tage de skrå steder, som ikke lige er til at køre henover med traktoren.

Det findes som tidligere nævnt mange forskellige slagleklippere, både i størrelse og pris, så det er værd lige at sætte sig lidt ind i, hvilken type der giver mest mening i forhold til det udeareal, man skal passe. Det kan også være en idé at se om det er muligt at leje en på den lokale maskinstation, hvis det kun er få gange om året græsset skal slås. Det giver også mulighed for at leje forskellige udgaver alt efter, hvilke områder man arbejder i. Du kan allerede nu begynde at kigge nærmere på, hvilke maskiner, der måske kunne give mening, så du er klar til foråret, når græsset for alvor begynder at gro hurtigt igen, og det er vigtigt at komme i gang med at klippe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.