Vi er kommet ind i den periode af sæsonen, hvor der er koldt og ubehageligt at være udenfor det meste af tiden. Vi fryser, og der blæser, og vi kan overhovedet ikke lide at være ude. Tværtimod vil vi langt hellere gemme os under dynen og sætte en god serie på. Desværre og heldigvis, er der mange af os, der ikke kan blive tilfredse med at ligge under dynen alle kolde måneder. Du er sikkert en af dem. Vi vil gerne ud, og vi har brug for vores løbetur i naturen for at føle os helt tilpas. Men hvordan kan vi fortsat være udenfor, når der regner og blæser hele tiden?

Hav det rigtige tøj på

Det vigtigste ved det hele, er at du har det rigtige tøj på. Regner der, så er det godt med nogle regnbukser, før du går ud ad døren. Det er ikke nemt at løbe i regnbukser, men det kan være, at du på regn dagene skal være tilfreds med at komme ud og trække den friske luft ind. Det gør en stor forskel, at du lige kommer ud og nyder at være udenfor et par øjeblikke.

Hav motivationen

Det er nok forkert, at det er det vigtigste at have det rigtige tøj på. Det er bestemt ligeså vigtigt at have motivationen, og måske er det i virkeligheden det allervigtigste. Hvis du ikke har en motivation til fortsat være aktiv udenfor i vintermånederne, så er det virkelig svært at fuldføre sådan en opgave. Hvis du derimod har et klart mål om, at det skal du bare, og du virkelig ser frem til at komme ud, så bliver det en meget nemmere opgave for dig at komme igennem.

Om du kommer ud og er aktiv udenfor, kommer an på din egen indstilling. Du er den, der sørger for at komme ud.

Kategorier: Sundhed

0 Kommentarer

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *