Kunne du tænke dig at blive stærk og få en øget muskelmasse? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få råd til hvordan du kan få opbygget din muskelmasse.

Hvordan træner jeg mig til flere muskler?

Først og fremmest skal du vide at det er en længere proces. Det er ikke noget som kun tager en uge eller to. Derfor skal man være vedholdende og have realistiske mål. Det nytter ikke noget at ens mål er at øge en muskelmasse med 15% på to uger. Det kan du simpelt hen ikke. I hvert fald ikke på en sund måde.

Som du nok allerede ved, så skal du træne rigtig meget. For at opnå det bedste resultat burde du træne 3-4 gange om ugen. Du skal styrketræne og ikke konditionstræne, kun styrketræning. Det er det du fokuserer på. Du skal huske at øge vægten, medens du bliver stærkere. Det nytter ikke noget at løfte noget, som er for let. Man skal anstrenge sig. Når du træner så prøv at lave øvelser, som træner flere muskelgrupper ad gangen, som for eksempel dødløft. Dette gør at du sparer tid.

Hvad skal jeg spise?

Udover at træne, skal du også spise meget. Du skal spise mere end du forbrænder. Det er vigtigt at have en varieret kost, men som består af mange proteiner. For eksempel skal du spise meget kød. Derudover vil det også være godt med proteinshakes. En anden god ting at inkludere i sin kost er kreatin. Det har mange fordele i forhold til at få en øget muskelmasse. Det er blandt andet med til at forbedre din udholdenhed, mindsker muskelsmerte og så er det også med til at øge din muskelmasse i det hele taget. Til sidst er det vigtigt at passe godt på sig selv. Man skal ikke overanstrenge sig. Husk at få en god nats søvn på mindst 7 timer.

Kategorier: Sundhed

0 Kommentarer

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *