Som leder af en virksomhed er det naturligvis drømmen at have motiverede ansatte, der er glade for at komme på arbejde hver dag. Det betyder nemlig, at stemningen på arbejdspladsen er bedre, og at alle bliver mere effektive. Du kan ikke alene være med til at afgøre, hvorvidt dine ansatte er motiverede eller ej, men du kan være med til at påvirke det.

Giv tilbage til dine ansatte

Hvis dine ansatte skal blive ved med at være motiverede, når de kommer på arbejde, kræver det bl.a., at det kan mærke, at deres arbejde bliver værdsat, og at det gør en forskel. Det kan du sørge for ved at give igen til dine ansatte. Hvis du f.eks. investerer i en frokostordning, kan dine ansatte få lækker frokost hver dag. På den måde kan du give dem lidt igen, og de kan mærke, at du sætter pris på deres indsats. Find en frokostordning Herning her.

Det er helt samme princip, hvis du giver dine ansatte firmajulegaver. Det handler ikke så meget om selve gaven, men mere det at de kan mærke, at deres leder giver lidt igen.

Ros dine ansatte

Der findes ingen mennesker, der ikke godt kan lide at blive rost af deres chef. Når du roser dine ansatte for at have gjort et godt stykke arbejde, vil det med sikkerhed påvirke deres humør positivt og motivere dem til at fortsætte i samme retning.

Inddrag dine ansatte i højere grad

Det er også rigtig motiverende, når du som ansat kan mærke, at du gør en forskel for virksomheden og faktisk har en vigtig rolle i et større team. Derfor kan du også forsøge at inddrage dine ansatte i højere grad, så de får noget mere ansvar. Du kan også tildele nogen nogle nye arbejdsopgaver for på den måde at udvise din tillid.

Kategorier: Sundhed

0 Kommentarer

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *