Kategorier
Sundhed

Pas på din krop, når du arbejder

Arbejdsskader er desværre ikke så unormale, som man måske skulle tro. Ligegyldigt om det sker i forbindelse med tunge løft eller lange perioder med stress, så er der flere danskere, som hver dag er hæmmet af en skade, de har fået på arbejdspladsen. Derfor er det utroligt vigtigt, at du passer godt på din krop, når du arbejder. Ellers bliver det svært at leve et godt og aktivt liv i fritiden. Motion er en vigtig del af mange danskeres liv, og det er rigtig ærgerligt, hvis en arbejdsskade spænder ben for ens mulighed for at komme ud og bevæge sig.

Sådan kan et exoskelet hjælpe dig

Hvis du udfører ensartede og hårde fysiske opgaver på din arbejdsplads, så kan det være en idé at snakke med din arbejdsgivere om muligheden for at få et exoskelet. Exoskelet er egentlig betegnelsen for det ydre skelet, som flere insekter har, men det er også betegnelsen for en ny teknologi, der gør det muligt at forhindre skader på arbejdspladsen. Skelettet virker ved at stabilisere din krop, mens du udfører dine arbejdsopgaver. På den måde sikrer du dig, at der ikke er nogle muskler, som kommer på overarbejde og dermed mindske risikoen for skader.

Sørg for at tage pauser

Selvom du måske har det som om, du kan arbejde for evigt, så er det meget vigtigt at tage pauser undervejs. Ellers kan du hurtigt ende med at overanstrenge dig selv, og det er naturligvis ikke optimalt. I dine pauser er det en god idé at sørge for at strække lidt ud, så din krop kan blive klar til at komme tilbage til arbejdet. Der er flere øvelser, som kan være gode, men det afhænger selvfølgelig af, hvilke opgaver du laver på dagen. Du kan eventuelt snakke med en fysioterapeut, som garanteret har nogle gode tips til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.