Ingen kan komme uden om at blive ældre, men som årene går, vil kroppen forfalde, hvis ikke man holder den i stand; Præcis som hus og have ikke bliver ved at stå skarpt uden vedligeholdelse.

Hjælp andre med deres sunde rejse

Du er måske selv en meget passioneret motionsudøver, som værner om din krop som dit liv. Det er en udbredt holdning blandt mennesker, der motioner i større grad end mange andre, at alt for få gør nok for at holde sin krop sund. Med en uddannelse til personlig træner kan man komme ud i verden og inspirere umotiverede mennesker til at tage deres helbred mere alvorligt. Efter uddannelsen kan man vælge, hvorvidt man brænder for at starte sin helt egen virksomhed eller at blive ansat i en anden. Personlige trænere, der arbejder på fuldtid, har en gennemsnitstimeløn på 200 til 600 kroner. Det er altså mere end den overordnede gennemsnitsløn i Danmark. Man bør selvfølgelig ikke kun uddanne sig til personlig træner for pengenes skyld, men for at være en motivations-, støtte- og inspirationskilde i andres liv.

Se resultater af arbejdet

Undervejs som man træner, vil de fleste gerne følge med i udviklingen, så man kan have fremskridtene som en motivation for videre fremgang og udfordring. Personvægte opfylder mange af de krav, der ofte stilles til de redskaber, man bruger til at følge med i udviklingen. Afhængigt af ens personlige mål med træningen, kan man være interesseret i løbende at få noteret sin kropsvægt, fedtprocent, muskelmasse, knoglevægt og kropsvæske. Alt dette kan man få personvægte, der oplyser. Forhindrer dit syn dig i at se tallene på vægten, kan nogle personvægte endda sige dem højt. Mange vil mene, at det er klart det nemmeste at anskaffe sig en personvægt med en auto-tænd-funktion, fordi man da undgår at skulle manuelt tænde den ved hver vejning.

Kategorier: Sundhed

0 Kommentarer

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *