Kategorier
Sundhed

John Masters Organics – hårpleje uden kemikalier

John Masters er en amerikansk hårstylist, som har mange års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Han startede i en branche, hvor der dengang ikke var fokus på at skabe et sundt arbejdsmiljø for frisørerne, som arbejdede rundt omkring i salonerne. Derfor havde de altså hver dag kontakt med barske kemikalier, ammoniak og sulfater, som mange hårprodukter dengang indeholdte. Dette var John Masters træt af, hvorfor han altså satte sig for at kreere sin helt egen serie af hårpleje, som ikke indeholdte alle disse skadelige stoffer – og sådan blev John Masters Organics altså til. Er du således på udkig efter hårpleje, der ikke indeholder skadelige stoffer, som kan have en negativ effekt på både dig og miljøet, så er hårplejen fra John Masters Organics altså lige noget for dig. Er du interesseret i at give det et skud allerede i dag? Så har du lige her mulighed for at gå på opdagelse i et stort udvalg af hårprodukter fra John Masters Organics.

John Masters Organics hår- og hudpleje til ethvert behov

Idet alle produkterne er kemikaliefri, undrer du dig måske over, hvad de så indeholder? Det er dog således, at John Masters Organics produkter alle er baseret på æteriske olier, planteekstrakter samt helsekostbestanddele, og det var faktisk økologisk æblecider eddike, der var grundlaget for den allerførste John Masters Organics Hair Rinse. Sidenhen er der naturligvis blevet udviklet en lang række andre produkter, og du kan faktisk ikke blot få John Masters Organics hårpleje, men du har ligeledes mulighed for at får John Masters Organics hudpleje. Et af de mest elskede John Masters Organics produkter er dog deres Sea Mist Sea Salt Spray, som er en lækker saltvandsspray, der blandt andet indeholder lavendel olie, hvilket modvirker tørt hår. Et andet yderst elsket John Masters Organics produkt er dog også deres Citrus & Neroli Detangler, som er en balsam, der hjælper med at filtre dit hår ud.

John Masters Organics laver naturligvis også en lang række andre både hår- og hudprodukter, og du kan altså være helt sikker på, at du finder noget, der passer perfekt til dig. John Masters Organics laver nemlig plejeprodukter til enhver hår- og hudtype, hvorfor alle dine problemer med garanti kan blive løst af ét eller flere John Masters Organics produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *