Man kan aldrig vide, hvor livet tager en hen, da det er meget uforudsigeligt. Nogle har bedre vilkår end andre, og derfor har nogle også bedre forudsætninger for at klare sig godt. I dag er der mange unge, som har svært ved at tackle og håndtere de mange krav, som samfundet stiller dem. Det kan betyde, at de får svært ved at agere i samfundet og passe ind. Her bliver du klogere på, hvad en støtteperson kan gøre for unge, der har det svært.

En støtteperson kan hjælpe den unge med at komme på rette kurs igen

Når man som ung skal navigere i krav, forventninger og uddannelsesvalg, så kan det være uoverskueligt, og man kan have en tendens til at ville give op. Dem, som giver op, vil have svært ved at komme på rette kurs igen, når de først er kommet ind i en negativ spiral.

En støtteperson kan hjælpe den unge med at komme på rette kurs igen. Typisk bliver man tildelt én støtteperson, som står klar til at hjælpe med de udfordringer, man som ung kan stå med. Igennem en god relation og samtaler vil der findes løsninger på, hvad den unge skal gøre, og hvordan den unge kommer videre i livet.

En støtteperson kan være en vej ud af problemer

Når man først er havnet i en ond spiral, som får en ud i problemer, så kan det være svært at komme ud af igen. Når man først er i miljøet, er man fanget, og det kræver mod og vilje selv at bryde spiralen. Det er også noget, en støtteperson kan hjælpe med. En støtte kontaktperson for unge kan være en vej ud af problemer, og de kan findes i København og på Bornholm. Bliv meget klogere på mulighederne i forhold til en støtte kontaktperson via linket. Klik ind og find al den information du har brug for.

Kategorier: Sundhed

0 Kommentarer

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *