Kategorier
Sundhed

Hvad kan du gøre for at skalere din sundhedsblog?

Sundhedsblogs er der kommet mange af i de seneste år, og det er der god grund til. Der er rigtig mange mennesker, som går meget op i sin krop, og ønsker at være så sund som mulig, men det kan være svært at opnå dette af sig selv. Det er langt nemmere, hvis man kan følge nogle forskellige blogs og få inspiration. Det kan eksempelvis være inspiration til nogle lækre, nemme og sunde madretter, eller det kan være, at du mangler noget inspiration til nogle gode træningsøvelser, som du kan lave. Der er derfor et kæmpe marked for sundhedsblogs, og hvis du sidder derude og driver en sundhedsblog og godt kunne tænke dig at få endnu mere ud af det, kan du med fordel læse med her.

Udvid til flere sprog

Hvis du driver en sundhedsblog på dansk og ønsker at skalere den, er det en rigtig god ide at udvide til flere sprog. Du kunne f.eks. begynde at lave nogle blogs på tysk og dermed række ud til et endnu større publikum. Der er dog en ting, som du skal være meget opmærksom på. Det er ikke nok at producere et tysk blogopslag på baggrund af dine tyske færdigheder fra folkeskolen. Nej, du bliver nødt til at bruge professionel oversættelse for at sikre dig, at dine kunder ikke skal sidde og læse nogle blogs, som er dårligt formuleret og indeholder en masse grammatiske fejl. Ved at benytte en tysk oversætter sikrer du dig, at dine opslag er rigtig oversat. Dermed er der større chance for, at de tyske kunder bliver fanget af din blog.

Skriv mere

En anden måde hvorpå du kan skalere din sundhedsblog er ved at blot skrive mere. Det kræver selvfølgelig, at du har tid, men det er en rigtig smart måde at skaffe flere følgere og dermed også flere penge på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *