Kategorier
Sundhed

Har du overvejet alkoholfrie alternativer?

At drikke alkohol forbindes med de fleste sociale begivenheder. Men ikke alle nyder at skulle drikke alkohol for at kunne socialisere sig, og alkoholen indeholder en række skadelige stoffer. Sundhedsstyrelsen anbefaler ikke mere end 10 genstande om ugen og højst fire genstande samme dag, hvis du er over 18 år gammel.

Det kan være svært at sige nej tak til alkohol i sociale lag. Derfor har du her en liste over fordele ved at drikke alkoholfrie alternativer.

Et sundere alternativ

Der er mange helbredsmæssige fordele ved at holde sig til alkoholfrie drikkevarer. Der findes efterhånden et bredt udvalg af alkoholfrie produkter, både alkoholfrie øl og vine. Således kan du stadig nyde et godt glas rødvin men uden risiko for en hovedpine dagen efter eller de skadelige stoffer fra alkoholen i kroppen. Leder du efter en lækker ny flaske alkoholfri vin, så køb her.

Alkoholfri vin er et sundere alternativ til almindelig vin, da de også kan indeholde færre kalorier – og selvfølgelig ingen alkohol. Forsøger du at opretholde en sund livsstil, kan det være endnu en grund til at bytte vinen ud med et alkoholfrit alternativ.

Kom sikkert hjem

Du kan køre over og besøge venner, nyde et, to, tre glas til maden, og mens der bliver sludret efterfølgende, uden at skulle være hæmmet af, at du skal køre hjem igen, hvis du drikker alkoholfri vin og øl. Skal du have andre med i bilen, vil de helt sikkert også være taknemmelige for, at de har en tilregnelig chauffør.

Ligeledes kan du af religiøse overbevisninger vælge at undgå alkohol. Her kan du stadig opleve smagen af alkohol. Er du gravid og savner et stort glas rødvin, er den alkoholfrie variant som sendt fra himlen!

Der er altså overordnet set mange gode grunde til at skrue ned for alkoholindtaget uden at gå på kompromis med smag eller godt selskab!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.