Kategorier
Sundhed

3 tips til et sundere parforhold

Er du i et parforhold? Så ved du måske også, at dette kan være en kompliceret affære. For at sikre at dit parforhold er sundt og ikke udvikler sig i en forkert retning, er det en god ide at være opmærksom på hvad du selv kan gøre for at forbedre forholdet. Dette kræver selvfølgelig en indsats fra begge parter. Hvis det kun er den ene part, som kæmper for forholdet, er det allerede dømt til at fejle. Derfor kan du med fordel læse nedenstående tips til et sundere forhold og dele dem med din partner.

Lad ikke intimiteten falme

I starten af et forhold kniber det sjældent med intimiteten, den kommer faktisk helt af sig selv. Men over længere perioder, når praktiske forhold begynder at fylde mere i relationen, så kan intimiteten nogle gange blive nedprioriteret og måske helt forglemt. Dette kan i prøve at imødegå ved at aftale faste tider, hvor intimiteten gerne skulle komme. Man kan selvfølgelig ikke aftale sig helt ud af det, men hvis der ikke er afsat tid, kan det nemt komme i glemmebogen. Afhængigt af jeres forhold kan I også prøve at spice intimiteten op, bl.a. med forskellige typer kondomer. Husk at brug denne rette kondom størrelse.

Fast date aften

For at holde fast i de gode oplevelser, som skaber grundlaget for en sund relation kan i med fordel afsætte tid til at tage ud at spise. Hvor mange gange om måneden – eller året – i ønsker at have en date aften afhænger selvfølgelig af jeres egen kalender og arbejde. Det styrker relationen at have et kryds i kalenderen, som begge ser frem til.

Snak om de praktiske ting

Hvis I bor sammen, er det vigtigt at også tage den kedelige snak om det praktiske arbejde i boligen. Hvis ikke dette er på plads, kan der hurtigt opstå unødvendige konflikter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
mavra@kh-online.dk


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.